Tucepi

Apartman 5

A studióapartman a 3 szintes új ház második emeletén található. A minikonyhából, fürdőszobából és háló részből álló apartman 2 fő kényelmes pihenését szolgálja.A konyha a szükséges eszközökkel ( főzőlap,hűtőszekrény, kávéfőző,edények, vízmelegítő) felszerelt. Az apartman a Biokovó hegyre néz. Az apartmant igénybe vevők kellemes időt tölthetnek a ház tetőteraszain ( 70 és 80 m2),ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyre és a tengerre is.Az udvarban grillezési lehetőség  van.

Apartman 4

Az apartman a 3 szintes új ház második emeletén található.Két külön hálószobából,konyhából és fürdőszobából áll.A hálószobákban kényelmes franciaágyak biztosítják a nyugodt pihenést.Minden szobában külön TV (magyar nyelvű adásokkal is) és ingyenes WI-FI áll rendelkezésre. A konyha mindennel felszerelt: elektromos főző-és sütő,kávéfőző,hűtőszekrény,edények,evőeszközök stb.A szobákhoz tengerre néző terasz tartozik. A ház tetőteraszain ( 70 és 80 m2) is kellemes estéket lehet eltölteni.Az udvaron grillezési lehetőség van.

Apartman 3

A studióapartman a 3 szintes új ház 1.emeletén található. A minikonyhából, fürdőszobából és háló részből álló apartman 2 fő kényelmes pihenését szolgálja.A konyha a szükséges eszközökkel ( főzőlap,hűtőszekrény, kávéfőző,edények, vízmelegítő) felszerelt. Az apartman a Biokovó hegyre néz. Az apartmant igénybe vevők kellemes időt tölthetnek a ház tetőteraszain ( 70 és 80 m2),ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyre és a tengerre is.Az udvarban grillezési lehetőség  van.

Apartman 2

Az apartman a 3 szintes új ház első emeletén található.Két külön hálószobából,konyhából és fürdőszobából áll.A hálószobákban kényelmes franciaágyak biztosítják a nyugodt pihenést.Minden szobában külön TV (magyar nyelvű adásokkal is) és ingyenes WI-FI áll rendelkezésre. A konyha mindennel felszerelt: elektromos főző-és sütő,kávéfőző,hűtőszekrény,edények,evőeszközök stb.A szobákhoz tengerre néző terasz tartozik. A ház tetőteraszain ( 70 és 80 m2) is kellemes estéket lehet eltölteni.Az udvaron grillezési lehetőség van.

Apartman 1

A 3 szintes új ház földszintjén található modernül berendezett apartman egy amerikai konyhás nappaliból és egy hálószobából áll.A nappaliban álló ágy kihúzható, így 3-4 fő kényelmesen elhelyezhető .Az apartman klímával felszerelt, a nappaliban Smart tv( magyar nyelvű adásokkal is) segíti a kikapcsolódást. A házban korlátlan internethasználatra van lehetőség.